Moments...

Kagebog: Jordbærlagkage

603819_10151623412205851_1301202067_n

968825_10151623416055851_636479738_n

923248_10151623415320851_250358081_n

943196_10151623413825851_1926292305_n

Til ca. 10 personer.

Ingredienser:

3 lagkagebunde

300 gram jordbær, friske

5 dl. piskefløde 38%

lidt vaniljesukker

2 spsk. sukker

Vask jordbærrene, lad dem dryppe af og pil stilken af. Blend 100 g. af jordbærrene med stavblenderen. Del 100 g. af jordbærrene i kvarter. Pisk fløden stiv med vaniljesukkeret og  sukkeret. Tag en fjerdedel af flødeskummet og bland det med jordbærpuréen. Smør dette ud på en bund.

Tag den anden bund og læg den ovenpå. Tag en tredjedel af flødeskummet og smør det ud på bunden. Tryk jordbærkvarterne ned i flødeskummet. Læg den sidste bund på og bred halvdelen af den resterende flødeskum ud på bunden og eventuelt kanten.

Put eventuelt resten af flødeskummet i en sprøjtepose og pynt lagkagen efter fantasien. Pynt med resten af jordbærrene. Lad den stå et koldt sted i en time.

Næste indlæg

Moments...