Kagebog: After eight kage
Ingredienser:
2 æg
300 gram sukker
125 gram margarine
4 spsk. kakao
225 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
0,5 tsk. Natron
1 tsk. salt
2,5 dl. sødmælk
Creme:
0,5 dl. piskefløde 38%
300 gram flormelis
10 dråber peberpynte
Overtræk:
100 gram mørk chokolade 44%
Opskrift:
Æg og sukker piskes. Den smeltede margarine blandes i sammen med kakaoen. Mel, bagepulver, natron og salt blandes. Melblandingen og mælken kommes skiftevis i æggemassen.
Bred dejen ud i en lille bradepande på 23 x 33 cm, der er belagt med bagepapir.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.
Creme: Fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smøres cremen på den bagte kage.
Smelt chokoladen og overtræk kagen, når cremen er stivnet.